Elazığ
06 Mart, 2026, Cuma
  • DOLAR
    43.99
  • EURO
    51.08
  • ALTIN
    7299.0
  • BIST
    12.933
  • BTC
    68270.929$

SİNAN YAĞMUR'DAN RAMAZAN SOHBETİ, FATİH KOCA'DAN İLAHİLERLE DOLU BİR AKŞAM

SİNAN YAĞMUR'DAN RAMAZAN SOHBETİ, FATİH KOCA'DAN İLAHİLERLE DOLU BİR AKŞAM
Elazığ Belediyesi'nin "Ramazan Birlikte Güzel" mottosuyla düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri, her akşam farklı bir konuğu sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde saat 21.00'de gerçekleştirilen programlarda bu akşam (5 Mart Perşembe) Eğitimci-Yazar Sinan Yağmur sahne alacak.

ÖMER ÇELİK'TEN UNUTULMAZ BİR PERFORMANS

Dün akşam düzenlenen etkinlikte ise usta yorumcu Ömer Çelik, Elazığlı hayranlarıyla buluştu. Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği'nin en güzel eserlerini kendine has güçlü yorumuyla seslendiren Çelik, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde duygu dolu anlar da yaşandı.

SİNAN YAĞMUR VE FATİH KOCA SAHNEDE

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ramazan etkinlikleri iki önemli ismi ağırlamaya hazırlanıyor. Bugün (5 Mart Perşembe) akşamı doyumsuz sohbetiyle Eğitimci-Yazar Sinan Yağmur, sevenleriyle bir araya gelecek. Yarın (6 Mart Cuma) akşam ise ezgileriyle yüreklere dokunan ilahi sanatçısı Fatih Koca sahne alacak.

TÜM ELAZIĞLILAR DAVETLİ

Belediyeden yapılan açıklamada, "Söyleşi, konser ve dinleti programlarıyla Ramazan ayının birliktelik kültürünü yaşattığımız Ramazan ayı etkinliklerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir" ifadelerine yer verildi. Programların her akşam saat 21.00'de Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde ücretsiz olarak devam edeceği bildirildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!